Blogs en Categorieën

Algemeen

Hier vindt u alle blogs die de partners van Tax Solutions Curaçao voor u schrijven. Bekijk regelmatig deze pagina, volg de partners op LinkedIn (waar ze de blogs met u delen) of geef u binnenkort op voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks de laatste blogs in uw mail.

De blogs zijn verdeeld in 3 categorieën:

IQEQ vertelt

In deze blogs, veelal geschreven door Bas Horsten – Director, Sales & Business Development Caribbean & Latin America bij IQEQ, leest u over de fiscale mogelijkheden, onmogelijkheden en wijzigingen op Curaçao.

SmitsVandenBroek vertelt

Deze blogs, geschreven door Erwin Simons – Fiscaal Vennoot bij SmitsVandenBroek Adviseurs | Accountants in Weert, zullen voornamelijk opinie stukken zijn. Daarnaast deelt hij ervaringen van ondernemers en schrijft hij over de fiscale aspecten vanuit Nederland gezien.

s.o. Blinkers vertelt

Deze blogs, geschreven door Hans Horsten – DGA s.o. Blinkers BV, zullen zich voornamelijk richten op de (on)mogelijkheden op het gebied van websites en webshops op Curaçao. Technische begeleiding of tips zullen ook voorbijkomen in zijn blogs.

Curaçaose Beleggingsvennootschap - Tax Solutions CuraçaoSmitsVandenBroek vertelt
30 July 2020

De Curaçaose Beleggings vennootschap

Enige tijd geleden zijn er een aantal belangrijke wijzigingen doorgevoerd in het landschap van vennootschappen op Curaçao. Per 1 juli 2018 ...
Waarom Curacao? - Tax Solutions CuraçaoIQEQ vertelt
10 July 2020

Waarom Curaçao?

Voor een (Nederlands) exportbedrijf, webwinkel of dienstenportal kan vestiging op Curaçao zeer interessant zijn om diverse redenen ...
webshop vestigen op Curaçao - Tax Solutions Curaçaos.o. Blinkers vertelt
6 July 2020

Webshop vestigen op Curaçao

Moet u daadwerkelijk uw webshop verhuizen naar Curaçao om te genieten van het Territoriale belastingstelsel of kan het ook anders?